Geboren 13 mei 1962 te Amsterdam. Na de middelbare school wilde ik maatschappelijk werker worden.In de tachtiger jaren naar de Sociale academie te Amsterdam gegaan.

Na 2 jaar kwam ik in aanraking met het theater en ben toneel gaan spelen.Vele jaren als acteur in de theaters van Nederland rondgezworven. Eind jaren 80 kwam ik erachter dat je als acteur je skills ook in het bedrijfsleven kon gebruiken. Als trainingsacteur werkzaam geweest in allerlei communicatie trainingen.

Door jaren lang met verschillende trainers gewerkt te hebben besloot ik de regie zelf in handen te nemen en werd trainer. Als rode draad liep altijd de vechtkunst altijd door mijn leven. Als 6 jarige begonnen met Judo vervolgens vanaf de grond recht op gaan staan en vele jaren Tae Kwon Do beoefend en vervolgens via een oude schoolvriend met de vechtkunst van mijn jeugd held in aanraking gekomen: Wing Chun.

Het acteren en de vechtkunst hebben altijd in aanraking gebracht met mijn weerstanden en angsten. Een mooie basis om te groeien.Op dit moment geef ik trainingen waarbij de basis is ‘hoe communiceer ik onder spanning?’.

Verder werk ik in Amsterdam met jongeren die graag wat van hun leven willen maken.

Meer over Erno

Linkedin
Facebook
Website

Terug naar traineroverzicht

Wij hebben onder andere samengewerkt met:

Abvakabo-logo ing-bank-logo