Eddy de Waart is gecertificeerd coach, trainer en verandermanager. Vanuit zijn onderneming Groeimaker helpt hij individuen en organisaties met meer plezier en beter te presteren. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in management en directie functies bij verschillende organisaties zowel beursgenoteerd als MKB. Daarnaast is hij actief beoefenaar en trainer in Wing Chun en Brazilian Jiu Jitsu. Vanaf zijn 16e is hij met vechtkunst bezig en vanaf 2005 onder Sifu Benno Wai.

Hoe ga je om met druk, spanning en weerstand? Hoe ga je om met een continue veranderende omgeving? Hoe zorg je ervoor dat je doelen blijft na streven en realiseren? Hiervoor heb je kracht vanuit jezelf nodig om vervolgens effectiever te zijn in de omgang met anderen. Word ‘Meester’ van de situatie en haal zelfverzekerd en beheerst het optimale uit jezelf en jouw team. Eddy ontwikkelt en geeft inspirerende trainingen en workshops op het gebied van zelfmanagement, leiderschap en persoonlijke inspiratie. Ervaringen uit het bedrijfsleven worden gecombineerd met uitgangspunten en fysieke aspecten uit de vechtkunst en strategieën op het gebied van leiderschap.

Eddy maakt trainingen en workshops op maat waarin verschillende leiderschapsthema’s behandeld kunnen worden: de kunst van kracht en kwetsbaarheid, pro-activiteit, verbinden en feedback, grenzen verleggen, weerbaarheid, etc. Hij werkt in groepen met veel aandacht voor het individu. Zijn programma’s kunnen ook 1-op-1 opgepakt worden als coach-traject.

Standaardprogramma’s zijn:

  • Conquer yourself: een leiderschapsprogramma. Langs de lijn van vechtkunst wordt inzicht gegeven in leiderschap. In deze training leer je effectiever om te gaan met je eigen energie en kracht en het gebruik hiervan in de relatie met anderen. Strijden zonder te vechten en toch resultaat behalen.
  • Conflict Managent skills: Als leider, manager of professional komen er veel vraagstukken op je af waarbij je rekening houdt met verschillende belangen en belanghebbenden. Met de principes uit de vechtkunst als basis wordt individueel of in groepsverband gewerkt aan vaardigheden die je nodig hebt om binnen organisaties om te gaan met kleinere en grote conflicten, of juist het vermijden daarvan
  • Executive fight club: een acht weken durende persoonlijke ‘business fighting challenge’ voor managers en professionals. Om jezelf uit je comfort zone te halen en je naar jouw volgende fysieke en mentale level te brengen

Heb je vragen, neem vrijblijvend contact op voor een gesprek om te kijken of jouw vraag aansluit bij wat Eddy kan bieden.

Meer over Eddy:

Linkedin

Terug naar traineroverzicht

Wij hebben onder andere samengewerkt met:

impuls-logo